Σχετικά με εμάς

  1. Πιστοποίηση: Τα φορμάκια, μπλουζάκια, σορτς και καπέλα SunWay είναι από ιταλικό ύφασμα (εταιρεία Carvico) με πιστοποίηση ARPANSA (Australian Radiation Protection And Nuclear Safety Agency), την σημαντικότερη αρχή στα θέματα για την προστασία από τον ήλιο για το ότι έχουν UPF50+, δηλαδή προστατεύουν κατά 98% τα σημεία που καλύπτουν.
    Πιστοποίηση certificato OEKOTEX 2019 
  2. Ποιότητα Υφάσματος: Στα υφάσματα όπως και στα τελικά προϊόντα δεν χρησιμοποιούνται πρόσθετα χημικά συστατικά, με γνώμονα την προστασία του ευαίσθητου δέρματος των μωρών και παιδιών. Σε αντίθεση με την SunWay, η οποία επιτυγχάνει την μέγιστη προστασία μέσω της ειδικής ύφανσης των υφασμάτων, άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν χημικά για την διασφάλιση του UPF50+, τα οποία όμως μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες, ενώ μετά από κάποιες πλύσης χάνουν και την αποτελεσματικότητα τους.
  3. Άνεση: Eίναι άνετα και στεγνώνουν γρήγορα ακόμα και παιδιά που δεν δέχονται να φορανε καπέλα, θα δεχτούν να τα φορέσουν μια που είναι ελαστικά και ακόμα και βρεγμένα δεν ενοχλούν. Όσο για τα ρούχα ακόμα και οι ραφές είναι εξωτερικές ώστε να μην ενοχλείται το παιδί.
  4. Γιατί δεν αρκεί να φορέσει ένα βαμβακερό μπλουζάκι? Επειδή το μπλουζάκι προστατεύει μόνο κατά 50% αφού οι ακτίνες UVA και UVB διαπερνούν το ρούχο, ενώ βρεγμένο το μπλουζάκι προστατεύει μόνο κατά 25% το παιδί, και φυσικά δεν είναι καθόλου ευχάριστο όταν φοριέται.
  5. Εύκολο άνοιγμα για αλλαγή πάνας: Στο μέγεθος 2 (6μηνών-18μηνών) , τα περισσότερα σχέδια βγαίνουν με φερμουάρ που ανοίγει ως κάτω, κάτι που διευκολύνει το άλλαγμα της πάνας.
  6. Ετικέτες: Το μέγεθος αναγράφεται πάνω στην ετικέτα του ρούχου και από κάτω στα περισσότερα γράφει την ηλικία. Η ηλικία αναγράφεται και στον κατάλογο (βλέπε διάγραμμα μεγεθών). Οι οδηγίες πλυσίματος αναγράφονται στα αγγλικά και συμβουλεύουν για πλύσιμο στο χέρι, όπως κάθε μαγιό.